Îmi pot șterge contul?
Da, ai dreptul deplin să îți ștergi contul
Respectăm confidențialitatea ta și dreptul de a fi uitat. Desigur, îți poți șterge contul din magazinul nostru online în orice moment. Din motive de securitate, acest proces nu este automatizat și necesită contact direct cu Serviciul nostru de Asistență Clienți.
Atenționare importantă privind securitatea
Solicitarea de ștergere a contului trebuie trimisă de pe adresa de e-mail asociată contului. Pentru a-ți proteja datele, nu acceptăm solicitări de ștergere a contului transmise prin chatul de pe site sau telefonic.
Cum să soliciți corect ștergerea contului?
1. Scrie un e-mail
Contactează serviciul nostru de asistență pentru clienți trimițând un e-mail standard cu solicitarea de ștergere permanentă a profilului tău din magazin.
2. Folosește adresa corectă
Asigură-te că trimiți mesajul exact de pe aceeași adresă de e-mail folosită la crearea contului și care este în prezent asociată acestuia.
3. Verificare
Potrivirea adresei de e-mail este singura metodă prin care îți putem verifica identitatea. Aceasta îți protejează contul împotriva ștergerii neautorizate de către terți.
Consecințele ștergerii contului
Reține că ștergerea contului este o operațiune ireversibilă. După efectuarea acesteia, vei pierde accesul la istoricul comenzilor, adresele de livrare salvate și eventualele reduceri asociate profilului tău. Dacă ești sigur de decizia ta, așteptăm mesajul tău e-mail.